Francisca Boel | FB LabourWise

Arbeidsrecht

Je wilt graag een fijne en productieve samenwerking. Arbeidsconflicten, reorganisaties en andere arbeidsrechtelijke kwesties zijn vaak onaangenaam voor alle betrokkenen. Het is prettig als je ondersteuning kunt krijgen van iemand die betrokken, praktisch en oplossingsgericht is. Iemand die niet alleen naar de juridische aspecten kijkt, maar oog heeft voor alle andere belangen die meespelen. Je hebt iemand nodig die zich met volle toewijding inzet voor een oplossing, maar een procedure niet schuwt als het niet anders kan. Iemand die nuchter blijft en de ervaring en expertise heeft om te zien wat wel en niet mogelijk is. 

Oplossen van arbeidsconflicten

Francisca Boel staat werkgevers en werknemers bij in het arbeidsrecht. Ze helpt met de oplossing van arbeidsconflicten. Ze geeft ondersteuning bij de implementatie van nieuwe wetgeving zoals de WAB. Ook begeleidt ze reorganisaties en kwesties over cao recht en medezeggenschap. Daarnaast helpt ze met dossiermanagement.  Ze geeft workshops en trainingen over arbeidsrecht en dossiermanagement. 

Privacywetgeving

Privacywetgeving zoals de AVG raakt iedere organisatie. Je wilt als kleine of grote organisatie graag aan de wetgeving voldoen. Maar dan wel op een haalbare manier. Je hebt iemand nodig die praktisch is. Je wilt een privacy expert die de vertaalslag kan maken van complexe compliance vraagstukken naar concrete en realistische stappen. Iemand die zich niet gek laat maken door de AVG, kritisch is maar toch ook blijft denken in termen van mogelijkheden. Je hebt behoefte aan een expert die er voor zorgt dat de AVG toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen in jouw organisatie. 

Hulp bij privacy vraagstukken

Daarnaast is Francisca Boel CIPP/E gecertificeerd privacy recht jurist/ privacy officer. Zij is lid van de Privacy Community Syntyche. Zij helpt grote en kleine organisaties zoveel mogelijk AVG compliant te worden en te blijven. Francisca Boel geeft trainingen en workshops over privacywetgeving en privacy “awareness” voor medewerkers. 

Neem vrijblijvend contact op

Francisca Boel: meester in arbeidsrecht en meester in privacyrecht met meer dan 25 jaar ervaring. Haar expertise helpt haar een juridisch probleem snel en effectief op te lossen. Ze wil graag je sparring partner en vertrouwenspersoon zijn.